Categorii
Pret
Producatori
Availability

Sistem control acces auto

Produse pe pagina:
Sortare dupa:

Sirena Alarma cutie din plastic DETNOV box-400

​ Cutie din plastic pentru montarea modulelor din seria MAD-400, permite montarea a 6 module ..
102,47 Lei Fara TVA: 86,11 Lei
Sistem control acces auto

Va intelegem nevoia constanta de siguranta, motiv pentru care va punem la dispozitie cele mai eficiente sisteme de protectie.  Indiferent ca este vorba de cadrul familial sau de cel profesional, va simtiti mai bine stiind ca ati luat toate masurile necesare pentru protejarea lor. Acest lucru se intampla si in cadrul corporatiilor, unde managerii actioneaza cu prudenta si iau hotararea de a instala un sistem de control acces, pentru a se asigura ca angajatii nu sunt in pericol si ca accesul persoanelor din exterior este imposibil. 

In cadrul corporatist, sistemele de control al accesului sunt folosite de mai mult timp, insa in ultima vreme lucrurile au devenit mai stricte. Cu ajutorul acestor echipamente, pontajul este mult mai usor de verificat. Astfel, prin intermediul lor, o persoana poate fi monitorizata din momentul intrarii intr-o cladire pana la iesire, aratand locul exact unde s-a folosit cardul de acces si timpul.

Fie ca sunteti managerul unei companii mari, fie ca va doriti sa protejati intrarea intr-o anumita locatie si doriti sa achizitionati un sistem de control al accesului auto si nu numai, trebuie sa va orientati catre unul care sa aiba neaparat urmatoarele trei componente:

·       bariera automata – dimensiunea acesteia trebuie aleasa in functie de spatiul unde urmeaza a fi instalata;

·       furca de sustinere a barierei;

·       telecomanda  – pentru a permite accesul.

Pe langa acestea,  nu trebuie sa scapati din vedere si auxiliarele urmatoare, care va pot fi de un real ajutor:

·       brate  –  pentru extinderea barierei automate;

·       grilaje pliante  – care pot avea dimensiuni de pana la 2m;

·       receptor radio – care poate memora pana la 300 de coduri;

·       benzi adezive reflectorizante;

·       accesorii care ajuta la iluminarea bratului baierei.

Prin urmare, daca doriti sa limitati intrarea persoanelor straine intr-o locatie pe care o detineti, nu ezitati sa achizitionati sisteme de control acces. Astfel, va asigurati ca toata lumea este in siguranta si puteti sa verificati si pontajele angajatilor. In cazul in care doriti numai inlocuirea unor piese ale actualului sistem, nu ezitati sa ne contactati. Echipa Secfire.ro va sta la dispozitie si va poate ajuta sa identificati exact produsele de care aveti nevoie!