Garantie

Garantie si Service

Produsele cumparate de pe www.digitech-ind.ro au garantie 24 de luni. Produsele cumparate de pe www.digitech-ind.ro vor fi insotite de certificat de garantie. Termenul de garantie incepe din momentul in care factura este emisa. In cazul in care un produs se defecteaza in coditii de utilizare normale si acest lucru se intampla in perioada garantiei produsul este fie reparat, fie inlocuit. Certificatul de garantie contine detaliat conditiile de garantie precum si procedura in cazul defectiunii unui produs. Daca apare imposibilitatea repararii sau inlocuirii unui produs defect, clientul poate solicita restituirea sumei incasate de catre furnizor sau poate cumpara produse din magazin de aceeasi valoare. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, in cazul imposibilitatii repararii sau inlocuirii produsului, este valoarea sumei incasate de catre Furnizor de la respectivul Client, pentru acel produs.

Toate produsele comercializate pe www.digitech-ind.ro sunt originale, noi si se livreaza impreuna cu certificatul de garantie, certificat de conformitate,  instructiuni de utilizare si documentatie tehnica.

 

Pentru a ne putea trimite produsele aflate in garantie, trebuie sa ne trimiteti o solicitare scrisa la adresa de e-mail garantii@digitech-ind.ro care sa contina: Nume, Prenume, Telefon, Numar Factura, Data Facturii, Produs, Defectul Reclamat sau sa completati Formularul de mai jos.

 

Doar cererile scrise se vor lua in considerare.

Va rugam sa nu trimiteti produsele inainte de a primi un numar de inregistrare al cererii de garantie.

Foarte important este sa mentionati pe colet numar de inregistrare al cererii de garantie pe care l-ati primit in urma solicitarii.